Kiinteistöjen ylläpito

Diablito

”Työskentelemme Kvadraten Service:n kanssa heidän rakennus- ja kiinteistönhallinnan osaamisensa vuoksi. Heidän ammattimaisuutensa ja huomio yksityiskohtiin tekevät kokemuksestamme asiakkaina heidän rakennuksessaan todella poikkeuksellisen.

Kvadraten Service on luotettava ja maineikas rakennusyhtiö, jonka kanssa meillä on ilo työskennellä. Projektiensa aloituksesta aina valmistumiseen saakka heidän tiiminsä osoitti erinomaiset projektinhallintataidot, tuottaen hämmästyttäviä tuloksia aikataulujen ja budjetin puitteissa. Vaikuttavaa oli omistautuminen varmistaa jokaisen projektin näkökulman. Heidän sitoutumisensa erottaa heidät muista rakennusyhtiöistä, joiden kanssa olemme aiemmin työskennelleet.

Olemme yhtä vaikuttuneita Hovikruunu:n ammattimaisuudesta kiinteistön hallinnassa ja ylläpidossa, varmistaen, että rakennus on hyvin hoidettu ja turvallinen. Heidän nopea reagointinsa kaikkiin huoltopyyntöihin tai huolenaiheisiin arvostetaan aina, koska se auttoi meitä tuntemaan itsensä tuetuiksi ja arvostetuiksi vuokralaisina. Lisäksi heidän huomionsa pieniin yksityiskohtiin, kuten yleisten alueiden puhtaanapitoon ja ylläpitoon, tekee aikamme rakennuksessa nautittavaksi ja mukavaksi.”

David Ortiz
Ravintolanomistaja,
Diablito

Ota yhteyttä, niin löydämme ratkaisun!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanisi

KATSO MYÖS: