KIINTEISTÖHUOLTOA VAASAN JA MUSTASAAREN ALUEELLA

Sisäalueet

Rakennusyhtiömme ei ole asiantuntija ainoastaan vaikuttavien ulkoisten rakenteiden luomisessa – meillä on myös intohimo ja kyky muuttaa sisätiloja inspiroiviksi ja toiminnallisiksi tiloiksi.

Ota yhteyttä, niin löydämme ratkaisun!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanisi

Olipa kyseessä sitten asuintila, toimisto, ravintola tai jokin muu sisätila, pyrimme ylittämään odotukset ja tarjoamaan sisätilan, joka ei vain tyydytä asiakkaitamme, vaan myös inspiroi ja aikaansaa muutoksen.

TUTUSTU KIINTEISTÖHUOLTO­PALVELUIHIMME:

Ulkoalueet

Olemme erikoistuneet tarjoamaan ammattimaista ja luotettavaa kiinteistöhuoltopalvelua varmistaaksemme, että kiinteistösi ulkoalueet ovat huippukunnossa. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan erityisiä tarpeita hyvin hoidetun ulkoalueen saavuttamiseksi.

Sisäalueet

Rakennusyrityksemme ei ole vain vaikuttavien ulkorakenteiden luomisen asiantuntija – meillä on myös intohimo muuttaa sisäympäristöt inspiroiviksi ja toimiviksi tiloiksi.

Energiatehokkuus ja erityisosaaminen

Asiantuntijatiimimme energiatehokkuuden alalla omaa laajaa tietoa ja kokemusta alalta. Analysoimme tarkasti kiinteistön energiatehokkuutta ja tunnistamme mahdolliset energiansäästötoimenpiteet.

KIINTEISTÖHUOLTO

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.