REMONTIT YRITYKSILLE JA YKSITYISHENKILÖILLE

Julkisivuremontti

Julkisivuremontti on investointi, joka parantaa rakennuksen ulkonäköä ja suojaa rakennuksen säältä ja tuulelta. Ymmärrämme luotettavan ja kestävän julkisivun tärkeyden, ja käytämme parhaita materiaaleja ja tekniikkaa varmistaaksemme, että projektisi on korkealaatuinen. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana ja ammattitaitoisena julkisivuremonttien rakennusyrityksenä.

Ota yhteyttä, niin löydämme ratkaisun!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanisi

Kokeneet ja taitavat käsityöläisemme työskentelevät tehokkaasti, ja heidän ensisijainen tavoitteensa on minimoida mahdolliset häiriöt liiketoiminnallesi tai kodillesi. Aina pyrimme toimittamaan projektin sovitussa budjetissa ja aikataulussa, säilyttäen korkeimman mahdollisen laadun niin työssämme kuin käyttämissämme materiaaleissa.

Laaja palveluvalikoimamme sisältää erilaisia julkisivuremonttipalveluja, kuten tiilien tai uusien kerrosten lisäämiset sekä rapautuneiden pintojen korjaukset. Tarjoamme myös maalauspalvelut, ikkunoiden vaihdon ja monia muita palveluita. Riippumatta siitä, millaista julkisivuremonttia tarvitset, voit luottaa siihen, että olemme täällä auttamassa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

ASIAKASKERTOMUKSIA

Galleria

TUTUSTU RAKENNUS- JA SANEERAUS­PALVELUIHIMME:

Talo- ja asuntoremontti

Olipa kyseessä talosi täydellinen remontti tai asuntosi modernisointi, olemme täällä auttamassa. Meillä on laaja kokemus ja vankka asiantuntemus alalla auttaaksemme sinua kaikissa remonttiprojektisi osa-alueissa.

Julkisivuremontti

Julkisivuremontti on investointi, joka parantaa rakennuksen ulkonäköä ja suojaa rakennuksen säältä ja tuulelta. Ymmärrämme luotettavan ja kestävän julkisivun tärkeyden, ja käytämme parhaita materiaaleja ja tekniikkaa varmistaaksemme, että projektisi on korkealaatuinen.

Kattoremontti

Olipa mieltymyksesi tiiliin, betoniin, peltiin, suodatinkattoon tai johonkin aivan muuhun, meillä on tarvittava osaaminen käsitellä kaikenlaisia kattoja. Jaamme intohimon kestävyyteen ja erinomaiseen laatuun. 

Keittiöremontti

Tarvitseeko keittiösi pientä päivitystä vai täydellistä muodonmuutosta? Autamme mielellämme! Monen vuoden kokemuksella alalta meillä on syvä ymmärrys siitä, kuinka tärkeä keittiö on kodissasi.

Kylpyhuone­remontti

Ymmärrämme, että kylpyhuone on tärkeä osa kotiasi, ja hyvin suunniteltu ja huolellisesti toteutettu remontti voi tehdä suuren eron. Olipa tavoitteesi päivittää nykyinen kylpyhuoneesi tai luoda kokonaan uusi kylpyhuone, olemme täällä auttaaksemme sinua.

Lattiaremontti

Kun on aika päivittää lattiapintasi, on tärkeää valita kokenut lattian asentaja, joka voi luoda harmonisen kokonaisuuden huoneeseen samalla kun varmistaa että lattiamateriaali säilyttää kestävyytensä ja esteettisyytensä.

Kosteus- ja vesivauriot

Kosteusvaurio voi aiheuttaa suurta huolta, mutta ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla voit tuntea olosi turvalliseksi. Korjaamme yleensä vuosittain yli 20 kosteusvauriota ja analysoimme aina huolellisesti mistä vaurio on syntynyt. 

REMONTOINTI

Julkisivuremontti

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.