Fastighetsunderhåll

Diablito

”El Diablito i Vasa, samarbetar med Kvadraten Service på grund av deras expertis inom bygg och fastighetsförvaltning. Deras professionalitet och noggrannhet gör vår upplevelse som kund i deras byggnad verkligen enastående.

Kvadraten Service är ett pålitligt och respekterat byggföretag som vi har nöjet att samarbeta med. Från projektets startfas till avslut, visade deras team utmärkta projektledningsfärdigheter och levererade fantastiska resultat inom tidsramarna och budgeten. Det var imponerande att se deras engagemang för att säkerställa varje aspekt av projektet. Deras hängivenhet skiljer dem från andra byggföretag vi tidigare har samarbetat med.

Vi är lika imponerade av den professionalitet som Hovikruunu visar genom att hantera och upprätthålla fastigheten, säkerställa att byggnaden är välunderhållen och trygg. Deras snabba svar på underhållsförfrågningar eller bekymmer uppskattas alltid, eftersom det hjälpte oss att känna oss stöttade och uppskattade som hyresgäster. Dessutom gör deras uppmärksamhet för små detaljer, såsom att hålla gemensamma områden rena och underhållna, vår tid i byggnaden trevlig och gemytlig.”

David Ortiz
restaurangägare,
Diablito

Ta kontakt så hittar vi en lösning!

Din långsiktiga samarbetspartner

SE ÄVEN DESSA: