REMONTIT YRITYKSILLE JA YKSITYISHENKILÖILLE

Kylpyhuoneremontti

Ymmärrämme, että kylpyhuone on tärkeä osa kotiasi, ja hyvin suunniteltu ja huolellisesti toteutettu remontti voi tehdä suuren eron. Olipa tavoitteesi päivittää nykyinen kylpyhuoneesi tai luoda kokonaan uusi kylpyhuone, olemme täällä auttaaksemme sinua.

Ota yhteyttä, niin löydämme ratkaisun!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanisi

Kokenut henkilökuntamme on asiantunteva kaikissa kylpyhuoneremontin osa-alueissa. Pystymme hoitamaan kaiken putki- ja sähkötyöstä laatoituksiin ja kalusteisiin. Työskentelemme korkeimmalla laadulla ja tarkkuudella varmistaaksemme, että jokainen yksityiskohta on täydellinen.

Meillä on laaja valikoima materiaaleja ja tuotteita valittavana, jotta voimme luoda sinulle täydellisen kylpyhuoneen. Pyrimme luomaan kylpyhuoneita, jotka eivät ole vain kauniita, vaan myös kestäviä.

Suositut kylpyhuonetyylit

On olemassa monia erilaisia kylpyhuoneen tyylejä, ja valinta riippuu usein henkilökohtaisista mieltymyksistä ja mausta. Tässä muutamia suosittuja kylpyhuoneen tyylejä:

1.

Klassinen tyyli:

Klassiset kylpyhuoneet tunnetaan eleganssista ja ajattomuudesta. Ne sisältävät usein perinteisiä elementtejä, kuten koristelistoja, kauniita tasoja ja perinteisiä kylpyhuonekalusteita. Väripaletti on yleensä neutraali ja rauhoittava.

2.

Moderni tyyli:

Modernit kylpyhuoneet ovat minimalistisia ja virtaviivaisia. Siinä käytetään usein suoria linjoja ja neutraaleja värejä. Käytetyt materiaalit voivat olla esim. lasi, kivi ja ruostumaton teräs. Modernit kylpyhuoneet keskittyvät toimivuuteen ja yksinkertaisuuteen.

3.

Skandinaavinen tyyli:

Skandinaaviset kylpyhuoneet ovat valoisia ja ilmavia. Ne käyttävät usein luonnonmateriaaleja, kuten puuta, ja vaaleita värejä luodakseen rentouttavan ja harmonisen ilmapiirin. Minimalismi ja toiminnallisuus ovat tärkeitä elementtejä skandinaavisissa kylpyhuoneissa.

4.

Teollinen tyyli:

Teolliset kylpyhuoneet saavat inspiraationsa teollisista tiloista ja niissä on usein raaka ja vahva tunnelma. Tiiliseinät, betonilattiat ja metalliset yksityiskohdat ovat yleisiä. Väripaletti on yleensä hillitty ja pehmeä.

5.

Vintage-tyyli:

Vintage- tai retrokylpyhuoneet jäljittelevät aikaisempien vuosikymmenten tyyliä, kuten 1950- ja 1960-lukujen. Pastellivärit, kuvioidut laatat, retrokalusteet ja vintage-henkiset huonekalut ovat tyypillisiä piirteitä. Vintagekylpyhuoneet tuovat mukanaan nostalgiaa ja charmia.

6.

Spa-tyyli:

Spa-tyyliin suunnitellut kylpyhuoneet on suunniteltu luomaan rauhallinen ja rentouttava ilmapiiri. Niissä käytetään luonnonmateriaaleja, kuten kiveä ja puuta, sekä pehmeitä värejä ja valaistusta luodakseen harmonisen ympäristön. Isoja kylpyammeita, porealtaita ja rentouttavia suihkusysteemejä voi myös olla osa spa-tyyliä.

Mikrosementti

Viimeisten vuosien aikana olemme toteuttaneet mikrosementtitöitä monissa kodeissa. Mikrosementti on suosittu materiaalivalinta kylpyhuoneremontteihin sen esteettisten ja toiminnallisten ominaisuuksien vuoksi. Mikrosementti kylpyhuoneessa antaa ainutlaatuisen ja modernin ilmeen ja voi muuttaa kylpyhuoneesi ulkonäköä. Se on monipuolinen ja voidaan levittää eri alustoille, kuten betoniin, laattoihin, puuhun ja kipsiin. Tämä mahdollistaa kylpyhuoneen yhtenäisen pinnan luomisen ilman olemassa olevien materiaalien poistamista.

Mikrosementti antaa kylpyhuoneelle modernin ja elegantin ulkonäön. Sitä on saatavana eri väreissä ja sitä voidaan muokata eri tyyleihin ja makuihin sopivaksi. Sen sileä pinta ilman saumoja luo puhdasta ja minimalistista estetiikkaa. Mikrosementti tunnetaan myös kestävyydestään ja säänkestävyydestään. Pinta kestää iskuja ja kulumista ja voi pysyä hyvässä kunnossa pitkään asianmukaisella hoidolla. Se on myös helppo puhdistaa ja ylläpitää.

Mikrosementti kylpyhuoneessa antaa ainutlaatuisen ja modernin ilmeen ja voi muuttaa kylpyhuoneesi ulkonäköä. Olitpa sitten halukas luomaan minimalistisen ja virtaviivaisen suunnittelun tai lisäämään tekstuuria ja luonnetta, mikrosementti voi olla erinomainen valinta halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

ASIAKASKERTOMUKSIA

Galleria

TUTUSTU RAKENNUS- JA SANEERAUS­PALVELUIHIMME:

Talo- ja asuntoremontti

Olipa kyseessä talosi täydellinen remontti tai asuntosi modernisointi, olemme täällä auttamassa. Meillä on laaja kokemus ja vankka asiantuntemus alalla auttaaksemme sinua kaikissa remonttiprojektisi osa-alueissa.

Julkisivuremontti

Julkisivuremontti on investointi, joka parantaa rakennuksen ulkonäköä ja suojaa rakennuksen säältä ja tuulelta. Ymmärrämme luotettavan ja kestävän julkisivun tärkeyden, ja käytämme parhaita materiaaleja ja tekniikkaa varmistaaksemme, että projektisi on korkealaatuinen.

Kattoremontti

Olipa mieltymyksesi tiiliin, betoniin, peltiin, suodatinkattoon tai johonkin aivan muuhun, meillä on tarvittava osaaminen käsitellä kaikenlaisia kattoja. Jaamme intohimon kestävyyteen ja erinomaiseen laatuun. 

Keittiöremontti

Tarvitseeko keittiösi pientä päivitystä vai täydellistä muodonmuutosta? Autamme mielellämme! Monen vuoden kokemuksella alalta meillä on syvä ymmärrys siitä, kuinka tärkeä keittiö on kodissasi.

Kylpyhuone­remontti

Ymmärrämme, että kylpyhuone on tärkeä osa kotiasi, ja hyvin suunniteltu ja huolellisesti toteutettu remontti voi tehdä suuren eron. Olipa tavoitteesi päivittää nykyinen kylpyhuoneesi tai luoda kokonaan uusi kylpyhuone, olemme täällä auttaaksemme sinua.

Lattiaremontti

Kun on aika päivittää lattiapintasi, on tärkeää valita kokenut lattian asentaja, joka voi luoda harmonisen kokonaisuuden huoneeseen samalla kun varmistaa että lattiamateriaali säilyttää kestävyytensä ja esteettisyytensä.

Kosteus- ja vesivauriot

Kosteusvaurio voi aiheuttaa suurta huolta, mutta ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla voit tuntea olosi turvalliseksi. Korjaamme yleensä vuosittain yli 20 kosteusvauriota ja analysoimme aina huolellisesti mistä vaurio on syntynyt. 

Remontointi

Kylpyhuoneremontti

"*" näyttää pakolliset kentät