REMONTIT YRITYKSILLE JA YKSITYISHENKILÖILLE

Talo- ja asuntoremontti

Olipa kyseessä talosi täydellinen remontti tai asuntosi modernisointi, olemme täällä auttamassa. Meillä on laaja kokemus ja vankka asiantuntemus alalla auttaaksemme sinua kaikissa remonttiprojektisi osa-alueissa.

Ota yhteyttä, niin löydämme ratkaisun!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanisi
Sulava ja stressitön prosessi

Ymmärrämme, että remontointi voi olla haastavaa, ja siksi pyrimme tekemään prosessista mahdollisimman sujuva ja helppo sinulle. Aluksi aloitamme perusteellisella suunnittelulla ja analyysillä, jotta voimme ottaa huomioon toiveesi, tarpeesi ja budjettisi. Tarvittaessa huolehdimme niin purku- kuin rakennustöistä, asennuksiin ja viimestelyyn asti.

Räätälöidyt ratkaisut

Työskentelemme huolellisesti ja tarkasti varmistaaksemme, että jokainen yksityiskohta on viimeisen päälle tehty. Tarjoamme myös räätälöityjä ratkaisuja antaaksemme kodillesi henkilökohtaisen ilmeen. Suunnittelijoiden ja käsityöläisten tiimimme yhteistyöllä luomme ainutlaatuisen tilan, joka heijastaa sinun tyyliäsi ja persoonallisuuttasi.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin tänään keskustellaksesi kodin tai asunnon remonttitarpeistasi.

ASIAKASKERTOMUKSIA

TUTUSTU RAKENNUS- JA SANEERAUS­PALVELUIHIMME:

Talo- ja asuntoremontti

Olipa kyseessä talosi täydellinen remontti tai asuntosi modernisointi, olemme täällä auttamassa. Meillä on laaja kokemus ja vankka asiantuntemus alalla auttaaksemme sinua kaikissa remonttiprojektisi osa-alueissa.

Julkisivuremontti

Julkisivuremontti on investointi, joka parantaa rakennuksen ulkonäköä ja suojaa rakennuksen säältä ja tuulelta. Ymmärrämme luotettavan ja kestävän julkisivun tärkeyden, ja käytämme parhaita materiaaleja ja tekniikkaa varmistaaksemme, että projektisi on korkealaatuinen.

Kattoremontti

Olipa mieltymyksesi tiiliin, betoniin, peltiin, suodatinkattoon tai johonkin aivan muuhun, meillä on tarvittava osaaminen käsitellä kaikenlaisia kattoja. Jaamme intohimon kestävyyteen ja erinomaiseen laatuun. 

Keittiöremontti

Tarvitseeko keittiösi pientä päivitystä vai täydellistä muodonmuutosta? Autamme mielellämme! Monen vuoden kokemuksella alalta meillä on syvä ymmärrys siitä, kuinka tärkeä keittiö on kodissasi.

Kylpyhuone­remontti

Ymmärrämme, että kylpyhuone on tärkeä osa kotiasi, ja hyvin suunniteltu ja huolellisesti toteutettu remontti voi tehdä suuren eron. Olipa tavoitteesi päivittää nykyinen kylpyhuoneesi tai luoda kokonaan uusi kylpyhuone, olemme täällä auttaaksemme sinua.

Lattiaremontti

Kun on aika päivittää lattiapintasi, on tärkeää valita kokenut lattian asentaja, joka voi luoda harmonisen kokonaisuuden huoneeseen samalla kun varmistaa että lattiamateriaali säilyttää kestävyytensä ja esteettisyytensä.

Kosteus- ja vesivauriot

Kosteusvaurio voi aiheuttaa suurta huolta, mutta ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla voit tuntea olosi turvalliseksi. Korjaamme yleensä vuosittain yli 20 kosteusvauriota ja analysoimme aina huolellisesti mistä vaurio on syntynyt. 

REMONTOINTI

Talo- ja asuntoremontti

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.