REMONTIT YRITYKSILLE JA YKSITYISHENKILÖILLE

Lattiaremontti

Autamme teitä luomaan kauniita ja kestäviä lattioita, jotka antavat kodillesi tai yrityksellesi vaikuttavan ja toiminnallisen pinnan. Ymmärrämme, että lattia on keskeinen osa sisustusta ja voi tehdä merkittävän eron tilan ulkonäköön ja ilmapiiriin. Olipa sinulla sitten perinteinen puulattia, modernit laattalattiat tai jotain ainutlaatuista ja räätälöityä mielessäsi, olemme täällä toteuttamassa näkemyksesi.

Ota yhteyttä, niin löydämme ratkaisun!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanisi

Tarjoamme asiantuntemusta erilaisten materiaalivalintojen asentamiseen eri tarpeisiin ja mieltymyksiin sopivaksi. Meillä on kokemusta erilaisten puulattioiden asentamisesta eri puulajeista ja pintakäsittelyistä, jotta voimme luoda täydellisen tunnelman kotiisi. Voimme myös asentaa keramiikka- ja klinkkerilaattoja erilaisissa kuvioissa ja väreissä antaaksemme tilallesi modernin ja tyylikkään ilmeen.

Kun on aika päivittää lattiapintasi, on tärkeää valita kokenut lattian asentaja, joka voi luoda harmonisen kokonaisuuden huoneeseen samalla kun varmistaa että lattiamateriaali säilyttää kestävyytensä ja esteettisyytensä.

1.

Konsultointi ja suunnittelu

Aloitamme ymmärtämällä toiveesi ja tarpeesi. Tarkasti kuuntelemalla luomme suunnitelman kodillesi.

2.

Materiaalivalinta

Teidän toivomuksiinne perustuen autamme teitä valitsemaan sopivan lattiamateriaalin, joka sopii kotiisi.

3.

Asennus:

Meidän työntekijämme hoitavat asennuksen tarkkuudella ja ammattitaidolla saavuttaakseen tasaisen ja täydellisen pinnan.

4.

Viimeistely

Asennuksen valmistuttua suoritamme tarkastukset varmistaaksemme, että kaikki on kunnossa ja että olet tyytyväinen tulokseen.

ASIAKASKERTOMUKSIA

TUTUSTU RAKENNUS- JA SANEERAUS­PALVELUIHIMME:

Talo- ja asuntoremontti

Olipa kyseessä talosi täydellinen remontti tai asuntosi modernisointi, olemme täällä auttamassa. Meillä on laaja kokemus ja vankka asiantuntemus alalla auttaaksemme sinua kaikissa remonttiprojektisi osa-alueissa.

Julkisivuremontti

Julkisivuremontti on investointi, joka parantaa rakennuksen ulkonäköä ja suojaa rakennuksen säältä ja tuulelta. Ymmärrämme luotettavan ja kestävän julkisivun tärkeyden, ja käytämme parhaita materiaaleja ja tekniikkaa varmistaaksemme, että projektisi on korkealaatuinen.

Kattoremontti

Olipa mieltymyksesi tiiliin, betoniin, peltiin, suodatinkattoon tai johonkin aivan muuhun, meillä on tarvittava osaaminen käsitellä kaikenlaisia kattoja. Jaamme intohimon kestävyyteen ja erinomaiseen laatuun. 

Keittiöremontti

Tarvitseeko keittiösi pientä päivitystä vai täydellistä muodonmuutosta? Autamme mielellämme! Monen vuoden kokemuksella alalta meillä on syvä ymmärrys siitä, kuinka tärkeä keittiö on kodissasi.

Kylpyhuone­remontti

Ymmärrämme, että kylpyhuone on tärkeä osa kotiasi, ja hyvin suunniteltu ja huolellisesti toteutettu remontti voi tehdä suuren eron. Olipa tavoitteesi päivittää nykyinen kylpyhuoneesi tai luoda kokonaan uusi kylpyhuone, olemme täällä auttaaksemme sinua.

Lattiaremontti

Kun on aika päivittää lattiapintasi, on tärkeää valita kokenut lattian asentaja, joka voi luoda harmonisen kokonaisuuden huoneeseen samalla kun varmistaa että lattiamateriaali säilyttää kestävyytensä ja esteettisyytensä.

Kosteus- ja vesivauriot

Kosteusvaurio voi aiheuttaa suurta huolta, mutta ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla voit tuntea olosi turvalliseksi. Korjaamme yleensä vuosittain yli 20 kosteusvauriota ja analysoimme aina huolellisesti mistä vaurio on syntynyt. 

REMONTOINTI

Lattiaremontti

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.