REMONTIT YRITYKSILLE JA YKSITYISHENKILÖILLE

Rakennus- ja saneerauspalvelut

Hyödyntämällä remontointipalveluamme varmistut, että remonttisi hoidetaan parhaalla mahdollisella laadulla, ja työn luonteeseen nähden sopivimmilla menetelmillä.

Parhaat ratkaisut valittaessa projekti on taloudellisesti kannattava. huolehdimme koko projektin läpiviennistä aina suunnittelusta loppusiivoukseen asti – remontit suoritetaan avaimet käteen palveluna.

Ota yhteyttä, niin löydämme ratkaisun!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanisi

MITEN ALOITAMME, ASKEL ASKELEELTA

1.

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kerro projektistasi

Tämän jälkeen varataan tapaaminen paikan päällä, toimistollamme tai etäyhteydellä. Tapaamisessa käsitellään visiotanne, tarpeitanne ja toiveitanne remontin suhteen, sekä budjettirajoituksia ja aikatauluja.

2.

Remonttisuunnitelman ja tarjouksen laatiminen.

Tapaamisen jälkeen otamme yhteyttä ja käymme läpi tarjouksemme ja remonttisuunnitelmamme. Suunnitelma ja tarjous sisältävät yksityiskohtaisen kuvauksen suoritettavista töistä, materiaalivalinnoista, aikataulusta ja kustannusarvion. Kerromme avoimesti projektin hinnasta ja sen sisällöstä. 

3.

Valmistelut ja materiaalien hankinta.

Aloitamme materiaalien, työkalujen ja osaamisresurssien valmistelun yhdessä tiimimme kanssa. Tarvittavat luvat käsitellään ja hoidetaan riippuen remontin laajuudesta.

4.

Remontin suorittaminen.

Aloitamme varsinaiset remonttityöt sovitun aikataulun mukaisesti. Työhön voi kuulua olemassa olevien rakenteiden purkaminen, uusien materiaalien asentaminen, pintojen kunnostaminen sekä sähkö- tai putkistojärjestelmien asentaminen asiakkaan tarpeiden mukaan. Lopuksi asennamme kalusteet, kynnykset ja listat.

5.

Päätös ja luovutus.

Kun remonttityö on valmis, suoritetaan lopputarkastus varmistaaksemme, että kaikki on sovitun mukaista. Mahdolliset puutteet ja muutokset tunnistetaan ja korjataan ennen projektin päätöstä. Olemme tarkkoja siitä, että asiakkaamme tuntevat olonsa tyytyväisiksi ja turvallisiksi jokaisessa prosessin vaiheessa.

TUTUSTU RAKENNUS- JA SANEERAUS­PALVELUIHIMME:

Talo- ja asuntoremontti

Olipa kyseessä talosi täydellinen remontti tai asuntosi modernisointi, olemme täällä auttamassa. Meillä on laaja kokemus ja vankka asiantuntemus alalla auttaaksemme sinua kaikissa remonttiprojektisi osa-alueissa.

Julkisivuremontti

Julkisivuremontti on investointi, joka parantaa rakennuksen ulkonäköä ja suojaa rakennuksen säältä ja tuulelta. Ymmärrämme luotettavan ja kestävän julkisivun tärkeyden, ja käytämme parhaita materiaaleja ja tekniikkaa varmistaaksemme, että projektisi on korkealaatuinen.

Kattoremontti

Olipa mieltymyksesi tiiliin, betoniin, peltiin, suodatinkattoon tai johonkin aivan muuhun, meillä on tarvittava osaaminen käsitellä kaikenlaisia kattoja. Jaamme intohimon kestävyyteen ja erinomaiseen laatuun. 

Keittiöremontti

Tarvitseeko keittiösi pientä päivitystä vai täydellistä muodonmuutosta? Autamme mielellämme! Monen vuoden kokemuksella alalta meillä on syvä ymmärrys siitä, kuinka tärkeä keittiö on kodissasi.

Kylpyhuone­remontti

Ymmärrämme, että kylpyhuone on tärkeä osa kotiasi, ja hyvin suunniteltu ja huolellisesti toteutettu remontti voi tehdä suuren eron. Olipa tavoitteesi päivittää nykyinen kylpyhuoneesi tai luoda kokonaan uusi kylpyhuone, olemme täällä auttaaksemme sinua.

Lattiaremontti

Kun on aika päivittää lattiapintasi, on tärkeää valita kokenut lattian asentaja, joka voi luoda harmonisen kokonaisuuden huoneeseen samalla kun varmistaa että lattiamateriaali säilyttää kestävyytensä ja esteettisyytensä.

Kosteus- ja vesivauriot

Kosteusvaurio voi aiheuttaa suurta huolta, mutta ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla voit tuntea olosi turvalliseksi. Korjaamme yleensä vuosittain yli 20 kosteusvauriota ja analysoimme aina huolellisesti mistä vaurio on syntynyt. 

ASIAKASKERTOMUKSIA

GALLERIA