KIINTEISTÖHUOLTOA VAASAN JA MUSTASAAREN ALUEELLA

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöjen ja niiden vuokralaisten hyvinvointi on lähellä sydäntämme. Siksi olemme päättäneet laajentaa palvelutarjontaamme myös kiinteistönhuoltoon. Hoidamme kiinteistösi kaikki huoltotarpeet, sekä myös siivouspalvelun. Pieni ja ketterä oganisaatiomallimme mahdollistaa erittäin nopean reagoinnin myös yllättäviin tarpeisiin ja haasteisiin!

Ota yhteyttä, niin löydämme ratkaisun!

Pitkäaikainen yhteistyökumppanisi

PITKÄ KOKEMUS JA
MODERNIT VARUSTEET

Kvadraten tarjoaa kiinteistönhuollon palveluita Vaasan ja Mustasaaren alueilla. Hoidamme omien kiinteistöjen huoltotarpeet, mutta palvelumme on saatavilla myös muihin kiinteistöihin, niin ulko- että sisätiloihin. Ammattimainen henkilökuntamme, pitkä kokemus sekä laadukkaat nykyaikaiset laitteet varmistavat työn laadun kaikissa kohteissa.

Kartoitus, sekä esittely taloyhtiölle
Kerran vuodessa

Ulkotyöt
(Lumiauraus ja hiekoitus)

Lumen lastaus ja pois ajaminen
Pari kertaa vuodessa

Sadevesikourujen Putsaus

IV-Suodattimet

Nurmikkohoitoa
Kesäisin

Autohallin Pesu

Pihahoito ja Pesu

TUTUSTU KIINTEISTÖHUOLTO­PALVELUIHIMME:

Ulkoalueet

Olemme erikoistuneet tarjoamaan ammattimaista ja luotettavaa kiinteistöhuoltopalvelua varmistaaksemme, että kiinteistösi ulkoalueet ovat huippukunnossa. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan erityisiä tarpeita hyvin hoidetun ulkoalueen saavuttamiseksi.

Sisäalueet

Rakennusyrityksemme ei ole vain vaikuttavien ulkorakenteiden luomisen asiantuntija – meillä on myös intohimo muuttaa sisäympäristöt inspiroiviksi ja toimiviksi tiloiksi.

Energiatehokkuus ja erityisosaaminen

Asiantuntijatiimimme energiatehokkuuden alalla omaa laajaa tietoa ja kokemusta alalta. Analysoimme tarkasti kiinteistön energiatehokkuutta ja tunnistamme mahdolliset energiansäästötoimenpiteet.

KIINTEISTÖHUOLTO

Pyydä tarjous

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.