RENOVERINGAR FÖR FÖRETAG OCH PRIVATPERSONER

Badrumsrenovering

Vi förstår att badrummet är en viktig del av ditt hem och att en välplanerad och noggrant genomförd renovering kan göra stor skillnad. Oavsett om du vill förnya ditt befintliga badrum eller bygga ett helt nytt, finns vi här för att hjälpa dig.

Ta kontakt så hittar vi en lösning!

Din långsiktiga samarbetspartner

Vår erfarna personal har expertis inom alla aspekter av badrumsrenovering. Vi kan hantera allt från VVS-installationer och elarbeten till kakel- och klinkerläggning samt inredning. Vi arbetar med högsta kvalitet och precision för att säkerställa att varje detalj blir enligt dina önskemål.

Vi har ett brett utbud av expertis då det kommer till material och produkter att välja mellan för att skapa det perfekta badrummet för dig. Vi strävar efter att skapa badrum som inte bara är vackra, utan också funktionella och hållbara.

Populära badrumsstilar

Det finns många olika badrumsstilar att välja mellan, och valet beror oftast på personlig smak och preferenser. Här är några populära badrumsstilar:

1.

Klassisk stil:

Klassiska badrum kännetecknas av elegans och tidlöshet. De har ofta traditionella element som prydnadslist, vackra bänkskivor och traditionella badrumsarmaturer. Färgpaletten är oftast neutral och lugnande.

2.

Modern stil:

Moderna badrum har en minimalistisk och strömlinjeformad design. De använder ofta raka linjer, rena ytor och neutrala färger. Material som används kan vara glas, sten och rostfritt stål. Moderna badrum fokuserar på funktionalitet och enkelhet.

3.

Skandinavisk stil:

Skandinaviska badrum präglas av ljus och luftig design. De använder sig ofta av naturliga material som trä och ljusa färger för att skapa en avslappnad och harmonisk atmosfär. Minimalism och funktionalitet är viktiga element i skandinaviska badrum.

4.

Industriell stil:

Industriella badrum tar inspiration från industriella utrymmen och ger ofta en mer rå och robust känsla. Exponerade tegelväggar, betonggolv och metalliska detaljer är vanligt förekommande. Färgpaletten är oftast dämpad och tonad.

5.

Vintage-stil:

Vintage eller retro badrum återskapar stilen från tidigare årtionden, som 50- och 60-talet. Pastellfärger, mönstrade kakel, retroarmaturer och vintageinspirerade möbler är typiska inslag. Vintagebadrum ger en nostalgisk och charmig känsla.

6.

Spa-stil:

Spa-inspirerade badrum är designade för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär. De använder sig av naturliga material, som sten och trä, samt mjuka färger och belysning för att skapa en harmonisk miljö. Stora badkar, jacuzzis och avkopplande duschsystem kan också vara en del av spa-stilen.

Mikrocement

Under de senaste åren har vi gjort mikrocement i många hem. Mikrocement är ett populärt materialval för badrumsrenoveringar på grund av dess estetiska och funktionella egenskaper. Mikrocement i badrummet ger en unik och modern touch och kan förvandla utseendet på ditt badrum. Det är mångsidigt och kan appliceras på olika underlag som betong, kakel, trä och gips. Det gör det möjligt att ge badrummet en enhetlig yta utan att behöva ta bort befintligt material.

Mikrocement ger badrummet en modern och elegant look. Det finns i olika färger och kan anpassas för att passa olika stilar och smaker. Dess släta yta och utan fogar ger en ren och minimalistisk estetik. Mikrocement är även känt för sin hållbarhet och motståndskraft. Det är tåligt mot repor, stötar och slitage och kan hålla sig i gott skick under lång tid med rätt skötsel. Det är också ett material som är enkelt att rengöra och underhålla.

Mikrocement i badrummet ger en unik och modern touch och kan förvandla utseendet på ditt badrum. Oavsett om du vill skapa en minimalistisk och strömlinjeformad design eller addera textur och karaktär, kan mikrocement vara ett utmärkt val för att uppnå önskat resultat.

Galleri

Bekanta dig med våra fastighets­underhålls­tjänster:

Hus- och lägenhets­renovering

Oavsett om det handlar om en totalrenovering av ditt hus eller en modernisering av din lägenhet, är vi här för att hjälpa till. Vi har mångårig erfarenhet och expertis inom området och kan hantera alla aspekter av ditt renoveringsprojekt.

Fasadrenovering

En fasadrenovering är en investering som inte bara förbättrar utseendet på din byggnad utan också skyddar den mot väder och vind.

Takrenovering

Oavsett om det handlar om en totalrenovering av ditt hus eller en modernisering av din lägenhet, är vi här för att hjälpa till. Vi har mångårig erfarenhet och expertis inom området och kan hantera alla aspekter av ditt renoveringsprojekt.

Köksrenovering

Vi förstår att badrummet är en viktig del av ditt hem och att en välplanerad och noggrant genomförd renovering kan göra en stor skillnad. Oavsett om du vill modernisera ditt befintliga badrum eller skapa ett helt nytt, är vi här för att hjälpa till.

Badrums­renovering

Vi förstår att badrummet är en viktig del av ditt hem och att en välplanerad och noggrant genomförd renovering kan göra en stor skillnad. Oavsett om du vill modernisera ditt befintliga badrum eller skapa ett helt nytt, är vi här för att hjälpa till.

Golvarbeten

Vi är specialister på att skapa vackra och hållbara golv som ger ditt hem eller företag en imponerande och funktionell yta.

Fuktskada/ vattenskada

Vattenskador kan inträffa av olika anledningar, som exempelvis översvämningar, rörbrott eller läckande tak. Oavsett orsak kan konsekvenserna vara allvarliga och kräva omedelbar åtgärd.

RENOVERING

Badrumsrenovering

*” anger obligatoriska fält