FASTIGHETSUNDERHÅLL I OMRÅDENA VASA OCH KORSHOLM

Fastighetsunderhåll

Våra hyresgästers och fastighetens välbefinnande ligger oss varmt om hjärtat. Det är därför vi har beslutat oss för att också erbjuda fastighetsunderhåll och service. Vi tar hand om alla era underhållsbehov, inklusive städning.

Ta kontakt så hittar vi en lösning!

Din långsiktiga samarbetspartner

LÅNG ERFARENHET OCH
MODERN UTRUSTNING

Kvadraten erbjuder fastighetsunderhåll i områdena Vasa och Korsholm. Vi hanterar behoven vid våra egna fastigheter, men vår service är också tillgänglig för andra fastigheter, både utomhus och inomhus. Vår professionella personal, långa erfarenhet och högkvalitiva, moderna utrustning säkerställer kvaliteten på arbetet inom alla områden.

Vi Kartlägger Era Renoveringsbehov
En Gång Om Året

Vi Plogar, Sandar Och Spolar Er Gård

Vi Kör Bort Snön Två Gånger Per År

Vi Putsar Husets Takrännor

Vi Byter Ventilationsfilter

Vi Klipper Gräsmattan

Vi Rengör Parkeringshallar

Vi Vårdar Gårdsplatsen

BEKANTA DIG MED VÅRA FASTIGHETS­UNDERHÅLLS­TJÄNSTER:

Utomhusområde

Vi är specialiserade på att tillhandahålla professionell och pålitlig fastighetsservice för att säkerställa att utomhusmiljön på din fastighet är i toppskick.

Inneområde

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på varje fastighets unika behov. Vårt specialkunnande sträcker sig över olika områden, inklusive belysningssystem, uppvärmning, ventilation, isolering, energioptimering av elsystem och förnybar energiintegration.

Energieffektivisering och specialkunnande

Vårt team av experter inom energieffektivisering har omfattande kunskap och erfarenhet inom området. Vi analyserar noggrant fastighetens energiprestanda och identifierar potentiella energibesparingsåtgärder

FASTIGHETSUNDERHÅLL

Begär en offert​

*” anger obligatoriska fält