FASTIGHETSUNDERHÅLL I OMRÅDENA VASA OCH KORSHOLM

Utomhusområde

Vi är specialiserade på att tillhandahålla professionell och pålitlig fastighetsservice för att säkerställa att utomhusmiljön på din fastighet är i toppskick. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta specifika behov för en välskött utomhusmiljö.

Ta kontakt så hittar vi en lösning!

Din långsiktiga samarbetspartner

Våra tjänster omfattar en bred palett av fastighetsunderhåll för utomhusområden, inklusive gräsklippning, plogning, bort körning av snö och sandar gården. Rensar takrännor och vårdar gårdsplatsen. Vi rengör även parkeringshallar samt spolar av gården. Vi byter även ventilationsfilter. Vi använder modern utrustning och beprövade metoder för att säkerställa effektivitet och noggrannhet i vårt arbete.

Oavsett om det gäller ett egna hemshus, en bostadsförening, kommersiell fastighet eller offentlig institution, är vi redo att ta hand om alla dina fastighetsservicebehov. Vi förstår vikten av att skapa en ren och välskött utomhusmiljö som bidrar till trivsel och attraktionskraft för boende, besökare och kunder.

Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att upprätthålla en välskött och välunderhållen utomhusmiljö för din fastighet. Vår professionella fastighetsservice är bara ett samtal bort.

BEKANTA DIG MED VÅRA FASTIGHETS­UNDERHÅLLS­TJÄNSTER:

Utomhusområde

Vi är specialiserade på att tillhandahålla professionell och pålitlig fastighetsservice för att säkerställa att utomhusmiljön på din fastighet är i toppskick.

Inneområde

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserade på varje fastighets unika behov. Vårt specialkunnande sträcker sig över olika områden, inklusive belysningssystem, uppvärmning, ventilation, isolering, energioptimering av elsystem och förnybar energiintegration.

Energieffektivisering och specialkunnande

Vårt team av experter inom energieffektivisering har omfattande kunskap och erfarenhet inom området. Vi analyserar noggrant fastighetens energiprestanda och identifierar potentiella energibesparingsåtgärder

FASTIGHETSUNDERHÅLL

Begär en offert​

*” anger obligatoriska fält