Annan

Circle’s Edge

Uthyres – 100-8.200m2 i nytt område i Vasaregionen.

Bredvid riksväg 8 planeras ett affärs och industriområde, ”Circle’s Edge” med byggstart 2021. Området kommer att vara ansiktet utåt för Renergi hubben för cirkulär ekonomi.

Området omfattar tre byggnader som konstrueras med innovativa och hållbara lösningar. Utrymmena passar bra som kontor, affärsutrymme eller produktion.

Längs riksväg 8 passerar ca. 12.000 fordon per dygn. Företag som etablerar sig i Circle’s Edge kommer därmed att dra nytta av god synlighet, samt en förstärkt profilering inom hållbarhet.

Området är fokuserat på cirkulär ekonomi och minimering av utsläpp, men vi välkomnar alla företag som värderar lönsamhet och hållbarhet.

Det utmärkta läget är kopplat till Nordens energihuvudstad Vasa med en 8 minuters bilfärd på fyrfilig motortrafikled, som man påbörjar vid av- och pårampen som finns alldeles intill området. Inom 1½ timmes bilfärd bor ca. 380.000 invånare.

Fastigheternas kombinerade våningsyta är 8.200m2, som är fördelad mellan kontorsutrymme, försäljningsutrymme och hallutrymme. Lokalernas slutgiltiga fördelning kommer att planeras tillsammans med hyresgästen, för att uppnå effektiva planlösningar.

Utrymmena kommer bland annat att innefatta ett kontorshotell, en lunchrestaurang, samt övriga verksamheter som är i tidigt planeringsskede tillsammans med hyresgästerna.

 

Ladda ned broschyr för mera information:

CirclesEdge Brochure

Vasek Brochure

 

Ta kontakt redan idag, så att vi kan ta reda på om Circle’s Edge är en lämplig lösning för er verksamhet!

 

 

Ta kontakt så hittar vi en lösning!

Din långsiktiga samarbetspartner