Microcement – Materialet som ger ditt badrum en elegant, minimalistisk och lugn stämning

  • Microcement är ett material som appliceras som ett tunt skikt för att ge ditt badrum ett elegant och minimalistiskt utseende. Det moderna materialet ger inte bara en lugn stämning, utan är även extremt lätt att underhålla eftersom att den skarpa och jämna ytan inte har några fogar som samlar åt sig mikrober eller annat smuts.

 

  • Beläggningen ger badrummet en helt ny stil utan att gå djupare än 1-3mm. Microcement lämpar sig alltså både för nybyggnationer och renoveringar, eftersom att materialet kan appliceras på befintliga klinkerplattor.

 

  • Materialet tål fuktigheten som förekommer i badrum, duschskåp, och till och med utomhus. Cementbasen som blandas med bl.a. fibrer och ultrafina aggregat för att bli mikrocement har en unik hållfastighet, vilket gör att kostnaderna sjunker ytterligare när man beaktar den behandlade ytans livslängd.

Vi erbjuder över 60 olika kulörer

Behandlingsprocessen är en 9-stegs process som kräver utbildad personal

Behöver du mera inspiration? Här är några av våra favoriter:

OffertExempel

Begär en offert

Vi börjar alltid med att noggrant bekanta oss med objektet och kartlägga behovet grovt;

  1. Renoveringsbehov och målsättning med renoveringen
  2. Tillvägagångssättet
  3. Samarbetets möjlighet gällande tidtabell, mm.

Berätta om ert projekt för oss så diskuterar vi vidare. Vi tar emot allt från riktigt krävande till mindre och lättare utmaningar – genom att använda vårt breda nätverk har vi stor kapacitet. Vår organisation möjliggör flexibilitet och snabb reaktion också gällande mindre projekt.

För företag och privatpersoner i Vasa med omnejd

Kontaktkort_KennethLinus
Call Now ButtonSoita