Laaja projektinjohto

Hyödyt kokemuksen, näkemyksen ja vahvan asiantuntijuuden tuomasta lisäarvosta

Hyödyntämällä projektijohtamispalveluamme varmistut, että remonttisi hoidetaan parhaalla mahdollisella laadulla, ja työn luonteeseen nähden sopivimmilla menetelmillä. Projektinjohdon ammattilaisina hyödyt kokemuksen, näkemyksen ja vahvan asiantuntijuuden tuomasta lisäarvosta. Kvadratenia ohjaa vahva vastuullisuuden ymmärrys, sitoutuneisuus, sekä vahva halu kehittää jatkuvasti toimintaamme eteenpäin.

Parhaat ratkaisut valittaessa projekti on taloudellisesti kannattava. huolehdimme koko projoktin läpiviennistä aina suunnittelusta loppusiivoukseen asti – remontit suoritetaan avaimet käteen palveluna.

 1. Pyydä tarjous

  Aloitamme tutustumalla kohteeseen ja kartoittamalla tarpeet;

  1. Remontoinnin tarpeet ja tavoitteet
  2. Menetelmät, jolla toimenpiteet suoritetaan
  3. Yhteistyön mahdollisuudet ja aikataulutus
 2. Ratkaisun esittely

  Kun tarjouksemme on hyväksytty, esittelemme dokumentoidun ratkaisuehdotuksen työohjeineen. Hyödynnämme urakoitsijatarjouksien hankinnassa laajaa verkostoamme. Näin varmistamme, että arviot ovat paitsi kustannustehokkaita, myös realistisia. Arvioimme tarjouksien laatua ja sisältöä ammattilaisen näkökulmasta.

 3. Urakoitsijan valinta ja valvonta

  Jatkamme projektin läpivientiä budjetoimalla ja tekemällä urakkasopimukset, sekä valvomme vaiheittain työn edistymistä, jotta projekti pysyy aikataulussa ja sujuu suunnitelman mukaisesti. Seuraamme työn toteutumista ja sitä vastaavaa laskutusta aktiivisesti.

Laaja -paketti sisältää

Suunnittelu ja luvat

Saneeraus ja remontointikartoitus (läpikäynti kohdesta)

Alustava ratkaisu ja budjeetti (karkea)

Suunnittelun kilpailutus ja toteutus

Rakennus / muutosluvat

Työn suunnittelu

Aikataulutus

Valvonta ja projektinjohto

Urakkasopimukset

Viranomaisten admin-puoli

Vastaava mestari tarpeen mukaan

Työn valvonta

Laskutus ja budjetointi

Laskukäsittely

Kustannusesittely ja läpikäynti suorituksesta

Dokumentointi ja paperityöt

Tarjouspyynnöt

Budjeettiesittely

Pyydä tarjous jo tänään

Kerro meille projektisi lähtökohdista, ja keskustellaan lisää. Otamme vastaan vaativimpiakin haasteita – laajaa verkostoa hyödyntämällä kapasiteettimme on korkealla tasolla. Organisaatiomallimme mahdollistaa myös ketterän ja nopean reagoinnin myös pienempiin tarpeisiin.

Tutustu myös muihin palvelumalleihin

Muut palvelutasot

Kumppaneina olemme erittäin joustavia; voit hyödyntää osaamistamme esimerkiksi ketterästi tuntityönä. Olemme mielellämme mukana auttamassa myös pienemmissä projekteissa.

Call Now ButtonSoita