Kiinteistöhuolto

Kartoitus sekä esittely taloyhtiölle kerran vuodessa

Ulkotyöt (lumiauraus ja hiekoitus)

Lumen lastaus ja pois ajominen pari kertaa vuodessa

Rännien putsaus syksyllä

IV-Suodattimet

Nurmikkohoitoa kesäisin

Autohallin pesu

Pihahoito ja pesu

Kiinteistöjen ja niiden vuokralaisten hyvinvointi on lähellä sydäntämme. Siksi olemme päättäneet laajentaa palvelutarjontaamme myös kiinteistönhuoltoon. Hoidamme kiinteistösi kaikki huoltotarpeet, sekä myös siivouspalvelun. Pieni ja ketterä oganisaatiomallimme mahdollistaa erittäin nopean reagoinnin myös yllättäviin tarpeisiin ja haasteisiin!

 

Kvadraten tarjoaa kiinteistönhuollon palveluita Vaasan ja Mustasaaren alueilla. Hoidamme omien kiinteistöjen huoltotarpeet, mutta palvelumme on saatavilla myös muihin kiinteistöihin, niin ulko- että sisätiloihin. Ammattimainen henkilökuntamme, pitkä kokemus sekä laadukkaat nykyaikaiset laitteet varmistavat työn laadun kaikissa kohteissa.

Ota yhteyttä

DSC07956-(1)

Tarjouspyyntö

Tarjoamme vuokralle asuntoja, liiketiloja, toimistotiloja, tuotantotiloja sekä varastotiloja Vaasan talousalueella. Tavanomaiseen vuokravälittäjään nähden pystymme toimimaan huomattavasti laajemmin yhteistyökumppanina.

vikailmoitus

Vikailmoitus

Hyödyntämällä projektijohtamispalveluamme varmistut, että remonttisi hoidetaan parhaalla mahdollisella laadulla, ja työn luonteeseen nähden sopivimmilla menetelmillä.

Call Now ButtonSoita